torsdag den 14. januar 2021

3 Krea aktiviteter - #2

Nødundervisning i krea valghold for efterskoleelever

Det er anden uge med fjernundervisning her i 2021 og mit krea valghold på efterskolen får denne gang disse 3 aktiviteter, de kan vælge mellem:


Snail mail/Happy mail:

Skriv et kreativt brev til én, du ikke har set i lang tid... Læg små søde (helst flade) gaver med i brevet. Det kunne være chokolade, en ansigtscreme osv.

Der findes rigtig mange gode idéer på Pinterest, YouTube og Instagram m.v. hvis du søger på ordene: "Snail mail" eller "happy mail". 

Før i tiden skrev man breve. I dag skriver vi e-mails - det går hurtigere og er langt mere effektivt, når man ønsker et hurtigt svar. 

Snail mail er nok en af mange modreaktioner på at "alt skal gå så hurtigt hele tiden i vores samfund". Der har i de senere år været flere tendenser mod det fænomen, man også kalder "slow living", hvor man simpelthen sætter farten ned og fordyber sig. 

Snail mail er desuden en kreativ måde at skrive breve på, da brevskriveren gør meget ud af indholdet både hvad angår tekst, layout/skrift, men også indpakning, gaver og små overraskelser. Så snail mail er på mange måder ikke bare et brev, men en oplevelse, man giver modtageren. 

Noget af det, jeg synes er rigtig sjovt at eksperimentere med, er at få papiret til at "poppe" og blive mere 3 dimensionalt. 





Fotoopgave:

Nu har vi været hjemme i lang tid og hvad har I egentlig fået samlet jer af skrald i denne tid? 

Brug det skrald, du kan finde i og udenfor jeres hjem til at skabe dit helt eget SKRALDEKUNSTVÆRK og tag så til sidst et billede af det.



Farvelæg:

Jeg har kopieret nogle farvelægningsopgaver, som jeg lægger til eleverne. 


God fornøjelse!

Karina







Ingen kommentarer:

Send en kommentar