fredag den 13. juni 2014

Historiespil i 5. klasse

I historie har 5. klasse her arbejdet individuelt med emner, som spænder vidt f.eks.: Titanic, Vladimir Putin, Filmens historie, Napoleon, Græsk Mytologi, Vikingetiden, Kongerækken og Slikkets historie.

Eleverne fik til opgave at brainstorme på et emne og skrive mindst 5 arbejds spørgsmål ned, som de skulle undersøge omkring deres emne. 
Deres emne skulle til sidst munde ud i et selvvalgt produkt: en bog, et spil, en planche, powerpoint, fremlæggelse osv. De sidste timer hyggede vi med slik og popcorn, hørte de, der ville fremlægge og spillede historiespillene. 

Her er de spil, som eleverne så flot fik kreeret. Der er blevet lavet flotte spilleplader, regler og spørgsmålskort og tænkt over felter, hvor man kan blive slået hjem igen eller skal sidde et par runder over osv. Super godt gået, unger!!

Et spil om Fodboldsportens historieEt spil om Titanics historie
Et spil om græsk mytologi
Et spil om Titanics historie
Et spil om slikkets historieDet var rigtig fedt at se, hvordan eleverne havde været utroligt fantasifulde og kreative i udfoldelsen af disse spil. En hjælp til at komme i gang med at lave spil kan være at snakke om de spil, de allerede kender og tage udgangspunkt i dem, når man begynder at lave sit eget.

God fornøjelse!

Karina
Ingen kommentarer:

Send en kommentar